Naast mijn vaste baan ben ik (Steven) sinds 2006 onder de naam Inspired Creations al actief met het ontwerpen van trouwkaarten, uitnodigingen, flyers en andere vormen van grafische ontwerpen.

Zo ben ik in 2006 ook begonnen met het ontwerpen van ansicht- en wenskaarten. Het idee was toen al om dit te doen om mensen te inspireren en te bemoedigen met een positieve en blijde boodschap. Er waren al diversen ontwerpen gemaakt, maar het is er toen nooit van gekomen. Te lastig om snel een webshop online te krijgen en de betaalmogelijkheden waar toen nog niet zo makkelijk toe te voegen.

In 2019 was er de noodzaak om voor een aantal DTP opdrachten een KvK-nummer aan te vragen. Na dit gedaan te hebben, begon het allemaal weer te borrelen. Diversen ideeën passeerden de revue, maar een aantal maanden geleden kwam het idee van de wenskaarten toch weer boven drijven.

En dit keer kunnen we er meer vorm aan geven dan in 2006. Samen met mijn vrouw Ryanne en diverse andere creatievelingen gaan we mooie producten maken. Producten die jou inspireren en de mensen rondom jou.

Hoewel we nog aan het begin staan van onze creatieve reis hebben we de webshop toch al opgezet, zodat je al een indruk krijgt van de producten die we op dit moment in ons assortiment hebben.

Inspired Creations is een initiatief dat we naast onze vaste banen doen. Steven werkt sinds 2004 als video-editor bij een christelijke organisatie en is nauw betrokken bij het creative-team en de communicatie. Ryanne werkt als directeur op een basisschool in Den Haag. Iets dat zij met veel passie doet.

Houd onze website en socials in de gaten!

KvK #.: 76430480
BTW-nummer: NL003084943B90